Till innehållet

VX FIBER

VX FIBER är ett svenskt teknikbolag som är specialiserade på digital infrastruktur. De verkar globalt med verksamhet i Europa, Asien, Sydafrika och Sydamerika och har över 20 års erfarenhet av att bygga och driva öppna FTTP-nätverk.

Med en geografisk spridning över hela världen fanns ett ökat behov för VXFIBER att få upp ett fungerande intranät för sin globala verksamhet. Önskemålet var en hållbar helhetslösning för att kunna fortsätta växa med enhetliga samarbetsytor för kommunikation och samlad dokumenthantering för sina medarbetare.

Lösningen blev Valo Intranet där VX Fiber via intranätet enkelt kan skapa enhetliga sajter för varje kontor. Dessutom kan viktiga centrala funktioner inom företaget såsom HR, Ekonomi med flera samlas under en global sajt som blir tillgänglig för alla medarbetare. I samband med implementationen av intranätet tog vi också tillsammans med VXFIBER fram en strategi för dokumenthantering för att hantera behörighetsnivåer, bevarandeprinciper och godkännandeflöden.

Valo Intranet är en flerfaldigt prisbelönt lösning som bygger helt på standardfunktionalitet i SharePoint Online och Office 365. Lösningen kan enkelt beskrivas som ett tillägg till befintlig funktionalitet i SharePoint Online som gör intranätet mer lättanvänt för såväl användare som redaktörer. Dessutom blir det mer visuellt tilltalande. Valo Intranet innehåller de viktigaste delarna man kan förvänta sig av en intranätslösning såsom säkerhetstrimmade megameny, nyheter, eventkalender, intern telefonkatalog, lediga tjänster, FAQ, mina verktyg och mycket mera.