Till innehållet
Till innehållet
Flowers

Jobba hos oss

Vi är nyfikna på branschens utveckling. Tillsammans med oss blir du en del av ett team med en mängd kompetenser som ger dig möjlighet att utvecklas!

På Teknikhuset i Umeå arbetar idag 33 personer och nu söker vi en utvecklare samt en digital projektledare med start omgående. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är lättsam och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation och gott samarbete är A och O.

2020-12-11 Utvecklare inom Microsoft 365 och SharePoint Online
Som utvecklare inom M365 och SharePoint Online kommer du i huvudsak att arbeta med förvaltning och nyutveckling med leveranser inhouse. Arbetet fördelas genom daily stand-ups där samarbetet internt är slimmat och med hög delaktighet. Du kommer främst att arbeta i Microsoft 365 och applikationerna som ingår i den plattformen, men även arbete i SharePoint Online och Microsoft .NET utveckling kommer att ingå.
Läs mer tjänsten och ansök här 

2020-12-11 Digital projektledare
Som digital projektledare kommer du i huvudsak att leda 2-3 projekt samtidigt med fokus på områdena webb- och systemutveckling. I rollen är det viktigt att du trivs med att ta en ledande roll i gruppen för att säkerställa att projekten färdigställs och att samtliga parterna blir nöjda. Läs mer om tjänsten och ansök här

För dig som är student

För dig som är inne på ditt sista studieår kan vi erbjuda möjlighet att skriva examensarbete inom ett för vår verksamhet relevant ämne. Har du ett eget förslag på exjobb som du tror passar vår verksamhet är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Läs mer