Kontakta oss

Välkommen!

Alla projekt startar med ett möte. Vi träffas över en kopp kaffe och kikar på hur vi tillsammans kan utveckla er verksamhet.

Kontor Umeå

Riksvägen 2C

904 31 Umeå

090-70 87 00

Kontor Stockholm

Kungsgatan 29, 7tr

111 56 Stockholm

070-517 94 40

Susanne Österström Dahlqvist

VD

Telefon: 070-517 94 40

Susanne trivs allra bäst i mötet med kund, där förmågan att samordna och erbjuda effektiva lösningar är hennes absoluta spetskunskaper. En annan viktig drivkraft för Susanne är att coacha sina medarbetare till framgångar. Lediga stunder laddar hon batterierna med familjen – i stugan eller i slalombacken.

Andreas Lindahl

Teknisk chef

Telefon: 070-580 15 58

Andreas är en utpräglad pragmatiker med goda ledaregenskaper. På jobbet trivs han allra bäst när han får sätta sig in i sina kunders verksamhet för att snabbt hitta förbättringsmöjligheter. När arbetsdagen är slut byter han gärna tangentbordet mot en mikrofon, någon av sina 8 gitarrer eller en väl instekt gjutjärnspanna.

Karin Vännman

Projektledare

Telefon: 073-339 67 22

Karin är en kundnära projektledare som älskar variation. Oavsett om det gäller e-learning, kampanjsajter eller webbplatser med extremt specifika krav på sökfunktioner, så är det utmaningen som triggar henne. Lediga stunder tillbringar hon helst i stugan i Borgafjäll.

Magnus Lindgren

Systemarkitekt

Telefon: 070-688 47 62

Det lättaste sättet att få igång Magnus är att ta upp SharePoint eller något annat fascinerande samtalsämne. Han brukar beskrivas som lösningsfokuserad och trivs när han får sätta sig med kunden för att få ett grepp om uppdraget. På fritiden är det andra utmaningar som gäller, som Tjurruset eller Toughest.

Tommy Eriksson

Kundansvarig och affärsutvecklare

Telefon: 070-268 88 34

Tommy älskar kundkontakt och social samvaro! Som affärsutvecklare och kundansvarig får han i nära relation med kunder och våra experter paketera lösningar och projekt som gör kunder nöjda. När han inte pratar i telefon eller sitter i möten springer han runt i löparkläder, sommar som vinter. Tommy springer ofta och lååååååångt. Offpiståkning och skärgårdsliv är andra aktiviteter som han gärna fyller sin fritid med.

AnnaMaria Lundin

Projektledare

Telefon: 070-324 14 25

AnnaMaria är som allra bäst när det är mycket på gång och hon själv får rycka in i produktion. Oavsett om det handlar om rollen som webbredaktör, scripta vid en filminspelning eller en helt ny utmaning. Precis lika fenomenal är hon hemma i köket – både enligt AnnaMaria själv och hennes lyckliga middagsgäster!

Anna Wedholm

Projekt- och förändringsledare

Telefon: 070-144 88 83

Anna trivs bäst när hon får vara nära tekniken och samtidigt driva igenom vad verksamheten vill och kommer att gynnas mest av. Detta gör hon genom öppen och energifylld kommunikation. Anna brinner för att skapa en flexibel struktur och högkvalitativa lösningar. På fritiden tycker hon om att laga spännande mat, läsa så många böcker hon hinner och spela.

Eva Lund

Projektledare och konsultansvarig

Telefon: 070-399 93 88

Att förstå och utveckla både människor och verksamheter är två av Evas största drivkrafter. Hon framhåller alltid vikten av glädje i arbetet och driver med stort engagemang projekt och andra frågor framåt. När arbetsdagen är slut är det med mycket stor sannolikhet i stallet som du hittar Eva och hennes familj.

Jonas Lilja

Beslutsstödsskonsult

Telefon: 076-842 05 51

Jonas är duktig på att lyssna på kundens behov och omsätta dessa i enkla fungerande lösningar. Han har sin specialitet inom beslutsstödsområdet, framförallt inom datalager och rapportutveckling. Jonas är en erfaren systemförvaltare. Det stora fritidsintresset är singelmaltwhisky. Han varvar gärna sina whiskyprovningar med inspirationsresor till de många whiskydestillerierna i Skottland.

Johan Lindahl

Driftansvarig

Telefon: 070-608 30 58

Johan jobbar som systemadministratör och har tillgänglighet som ledord. Han har ett otroligt stort intresse för ishockey, framförallt från andra sidan Atlanten.

Christina Samuelsson

Receptionist/Ekonomiassistent

Telefon: 070-373 89 90

För Christina är mötet med människor det allra bästa med hennes jobb. Och hon är riktigt, riktigt bra på det! Som en av spindlarna i Teknikhusets fantastiska nät har hon grym koll och tycker att utmaningar bara gör livet mer intressant. Dessutom sjunger hon i kör – bara en sån sak!

Per Sturesson

Utvecklare

Telefon: 073-063 85 71

Allra helst arbetar Per med kampanjsajter och responsiva webbar. Som den sanne front-end-utvecklaren har han ett alldeles speciellt förhållande till sånt som HTML5, CSS och JavaScript. När han vilar från det läser han väldigt gärna böcker om maffian, men vi är rätt säkra på att han inte är ”connected”.

Anton Wallén

Systemarkitekt

Telefon: 072-205 59 10

Anton drivs av att tillsammans med kunden analysera och ta fram lösningar för kundens olika behov. Helst med hjälp av den senaste tekniken eftersom han brinner för att hålla sig uppdaterad och lära sig nya saker. Fritiden spenderar han gärna med en tv-serie eller ett spel, alternativt på en löptur kring Nydala eller pysslande med något hobbyprojekt.

Björn Norlén

Utvecklare

Telefon: 070-554 50 99

Björn sätter användaren i centrum och drivs av att utveckla lösningar som är lätta att första sig på, gärna i HTML, CSS och JavaScript. När han inte är på jobbet trivs han med att svettas ut på gymmet, knåpa med sina egna projekt eller tillbringa tid i köket på jakt efter den perfekta hamburgaren.

Jonas Osterman

Beslutsstödsarkitekt

Telefon: 076-131 41 53

Jonas trivs som bäst när han tillsammans med kunden hittar hållbara lösningar med mottot "Tänk stort börja smått". Områden som datalager, BI, målstyrning och nyckeltal är hans absoluta specialitet. På fritiden blir det en hel del sport, helst i form av segling, golf eller någon annan bollsport.

Jörgen Viklund

Systemarkitekt

Telefon: 070-626 28 47

Jörgen är en systemarkitekt och Scrum Master som alltid ser till att kundens behov hamnar i fokus. Man kan beskriva honom som en sammanhållande lagspelare både på jobbet och fritiden, där han tränar personsök och drag med sin Riesenschnauzer.

Maggan Wåhlin

Systemarkitekt

Telefon: 070-385 95 17

Maggan är en driven utvecklare och arkitekt inom områdena webb och SharePoint. Att utveckla lösningar och arbeta kundnära är något hon värdesätter högt. Hon har en förmåga att få saker gjorda snabbt och ser alltid till att hålla hög kvalitet. På fritiden studsar hon runt i lokalerna på IKSU som instruktör i en massa träningsformer, eller sitter i någon innebandyhall och hejar på ett blå-vitt lag (från Umeå, inte Finland).

Filip Sjögren

Utvecklare

Telefon: 070-360 10 82

Filips favoritsysselsättning på jobbet är att bygga upp front-end-lösningar som är både snygga och smarta. Utan att tveka testar han nya verktyg och ramverk för JavaScript och CSS. Sån är han. När han är ledig händer det att han tar både en löprunda, spelar gitarr och lagar mat, med en ständig önskan att göra det ännu mer.

Andreas Lindqvist

Utvecklare

Telefon: 090-70 87 00

Andreas trivs bäst när han får utveckla lösningar, antingen själv eller i team med kunder eller kollegor. Front-end är hans absoluta favorit-end. Fritiden ägnar han helst åt olika bollsporter på B: basket, biljard och badminton.

Erik Strandman

Utvecklare

Telefon: 070-693 43 18

Erik är tokig i alla de nyaste teknikerna och jobbar gärna med HTML5, integration med Visual Studio och molntjänster. Utmanande, teknisk problemlösning är en av Eriks styrkor. Dessutom gillar han byggnadsvård i alla dess former med ekologiska materialval och hantverksmässiga arbeten. Men det är på fritiden.

Petter Adberg

Utvecklare

Telefon: 070-627 66 05

Petter brinner för att sätta sig in i kundens utmaningar och försöka hitta lösningar. Han tycker om att vara med i hela processen från kravarbete till leverans och förvaltning och ta ansvar för helheten. Fritiden tillbringar han helst med familjen på resor, i slalombacken eller i båten men det brukar sluta med husrenovering istället.

Martin Lange

Beslutsstödsskonsult

Telefon: 070-514 34 86

Martin är en analytisk och problemlösande beslutsstödskonsult som trivs utmärkt med svåra utmaningar. Han är en driven lagspelare med stort kundfokus och en strävan att ständigt utvecklas. På fritiden är det, förutom familjen naturligtvis, idrott som rankas högt och då framförallt bollsporter, även om han ibland kan återfinnas i löpspåret.

Patrik Lithner

Systemarkitekt

Telefon: 070-554 37 62

Eftersom en av hans största drivkrafter är att göra kunderna nöjda har Patrik som ambition att lära sig typ allt. Han testar gärna de allra senaste teknikerna och gillar när det händer en massa saker, gärna samtidigt. På hemmaplan gör han både familjen och sig själv nöjd genom att pyssla med olika projekt.

Glenn Reian

Systemarkitekt

Telefon: 070-201 37 72

Glenn är en analytiker med en mycket god förmåga att sätta sig in i verksamheters behov och utmaningar. Han brinner för att lösa kundens behov genom att designa arkitektur och utveckla system och lösningar baserat på den senaste tekniken och de hetaste plattformarna. Fritiden tillbringar han med familjen eller gärna på en konsert eller musikfestival någonstans.

Mats Halfvares

Utvecklare

Telefon: 090-70 87 00

Mats är en utbildad klassisk musiker som bland annat kan konsten att både tillverka och spela på historiska flöjter av trä. Det är han ensam om på hela Teknikhuset. Mats jobbar med back-end-utveckling i C#, molntjänster och systemintegration. Dessutom utvecklar han Teknikhusets eget CMS Content Studio.

Johan Förste

Projekt- & testledare

Telefon: 070-686 67 57

För Johan är lagarbete, problemlösning och kundfokus viktiga ledord. Johan jobbar helst med projekt- och testledning i en nära dialog med kundens verksamhet och gillar att se hur ett lyckat projekt kan bidra till konkret verksamhetsnytta. När han inte umgås med sin familj kan du hitta du honom på lagg med AC/DC i lurarna.

Kristoffer Lundström

Beslutsstödskonsult

Telefon: 070-995 08 28

Med bred erfarenhet inom systemutveckling, databaser och Business intelligence har Kristoffer lätt för att sätta sig in i kundens problem och föreslå lösningar. Fritiden spenderar han helst med familjen, hundarna eller i garaget som är omgjort till snickeri.