Till innehållet
Artisten Oskar Linnros, skådespelaren Ellen Bergström och e-sportaren Emil Christensen.

På gång - 14 november 2019

Dubbel vinst för Brottsoffermyndighetens kampanj

Vi gratulerar Brottsoffermyndigheten till dubbel vinst i Publishing priset 2019. Det var filmerna på YouTube-kanalen Av fri vilja och webbplatsen frivilligtsex.se som belönades. Båda bidragen är delar av kampanjen Av fri vilja.

Brottsoffermyndigheten hade tre nomineringar till Publishingpriset 2019 och två av dem tog hem första priset. Publishingpriset är en heltäckande jurybedömd kommunikationstävling. Juryn bedömer bidragen för webbplatser utifrån grafisk design, textinnehåll, visuellt innehåll och användarbarhet. Filmerna bedöms efter design, filmfoto, ljud och regi.

 

- Vi har med ett enkelt och tydligt budskap arbetat för att nå ut med information till unga om den nya sexualbrottslagstiftningen. Det känns fantastiskt fint att vi nu fått kvalitetsstämplar på vårt material och att det bedömts som användbart och målgruppsanpassat, säger Annika Öster, generaldirektör för Brottsoffermyndigheten.

 

För Webb i kategorin Kampanjsajter med webbplatsen Frivilligtsex.se

Motivering: För en enkel, tydlig och inbjudande sajt med sammanhållet visuellt intryck. Brottsoffermyndigheten i samarbete med Matador, Teknikhuset, Christjan Wegner och Red Carpet Media.

 

För Film i kategorin Opinionsbildningsfilmer med kampanjen Av fri vilja

Motivering: För en tydlig film med bra målgruppsanpassning, vackert ljud och fokus på det sagda. Brottsoffermyndigheten i samarbete med Matador, Teknikhuset och Christjan Wegner.

 

Se bidragen
Webbplatsen frivilligtsex.se
YouTube-kanalen Av fri vilja