Till innehållet

På gång - 01 juli 2021

Haka på oss!

Vill du bli kollega med AnnaMaria, Johan, och resten av vårt härliga team på Teknikhuset? Nu letar vi efter en digital projektledare samt en erfaren fullstackutvecklare. Är du den vi letar efter? Ansök redan idag, urvalet sker löpande.

På Teknikhuset i Umeå arbetar idag 34 personer och nu söker vi en utvecklare samt en digital projektledare med start omgående. Arbetsklimatet är familjärt och du kommer att trivas om du är lättsam och jordnära. Ledarskapet präglas av frihet under ansvar där kommunikation och gott samarbete är A och O.

Fullstack-utvecklare
Vi söker dig som har bred erfarenhet av att jobba med webbutveckling i Microsoftmiljö, både frontend och backend. Du kommer att arbeta både med förvaltning och nyutveckling i ett team med många kompetenser och bred erfarenhet.
Läs mer tjänsten och ansök här 

Digital projektledare
Som digital projektledare kommer du i huvudsak att leda 2-3 projekt samtidigt med fokus på områdena webb- och systemutveckling. I rollen är det viktigt att du trivs med att ta en ledande roll i gruppen för att säkerställa att projekten färdigställs och att samtliga parterna blir nöjda. Läs mer om tjänsten och ansök här