Konftel lanserar ny webbplats!

Multiple demands. One solution. Så beskriver Konftel själva sina lösningar för så kallad Hybrid Conferencing. Den plattform som Konftel valt för sin nya webbplats som lanserades nyligen kan faktiskt beskrivas på precis samma sätt. Inom digital publikation och marknadsföring har man flera olika behov och den lösning som Konftel valt, Sitecore Experience Platform, möter samtliga av dessa i en enda komplett lösning.

Konftel i Umeå utvecklar och tillverkar konferenstelefoner för effektiva och hållbara distansmöten. Deras flerfaldigt prisbelönta telefoner är lätta att använda, snyggt designade och utrustade med den världsledande ljudtekniken OmniSound®. När Konftel behövde en ny webbplats vände de sig till Teknikhuset i Umeå och valet föll på den branschledande WCM-lösningen Sitecore Experience Platform®.

 

konftel ego

 

Sitecore är en helhetslösning som möjliggör en personaliserad och relevant kundupplevelse. Sitecore består av ett kompetent CMS som har stöd inte bara för Web Content Management utan även för hantering av kundinformation vilket gör det möjligt att leverera personaliserat innehåll i flera kanaler vid rätt tillfälle. När webbinnehåll, kontextuell information (kunddata) kombineras med omnichannel automation så skapas en relevant kundupplevelse.

 

sitecore experience platform omnichannel

 

Plattformen innehåller också en avancerad modul för att både manuellt och helt automatiserat kunna skicka ut nyhetsbrev baserat på vad besökare gjort på webbplatsen. I samband med att utskicket skapas kan man också göra ett så kallat A/B-test som skickas till en delmängd av mottagarna. På så sätt kan man säkerställa att den bästa varianten är den som skickas till resterande mottagare.

 

 

konftel ny webbplats i ipad

 

Relevans är oerhört viktigt i all kommunikation och marknadsföring. Därför är personalisering av upplevelsen för våra webbesökare ett fokusområde i vårt fortsatta arbete. Nu har vi tekniken som gör det möjligt på plats säger Stefan Eriksson, Marketing & Communications Manager på Konftel.

Nästa steg i blir att ta fram en ny partnerwebb som gör det möjligt för Konftels nätverk av återförsäljare att hålla sig ajour med exempelvis aktuella prislistor och annat säljmaterial. I samband med framtagandet av partnerwebben kommer också Sitecore med hjälp av en färdig konnektor att integreras med Konftels CRM-lösning Salesforce. Detta möjliggör att webbplatsen kan personaliseras i realtid baserat på information som ligger lagrad i CRM-systemet och att marknadsavdelningen kan göra utskick till listor som finns i Salesforce.

 

Den nya designen på webbplatsen har tagits fram av kommunikationsbyrån Vinter.

 

Besök Konftels nya webbplats! www.konftel.com

2017-11-23

Vill du veta mer?

Kontakta Andreas Lindahl, Teknisk chef.
Telefon: 070-580 15 58

E-post: andreas.lindahl@teknikhuset.se

Nu söker Teknikhuset fler medarbetare

Vill du bli kollega med Anna, Susanne och resten av vårt härliga team på Teknikhuset? Nu söker vi Webbutvecklare, Beslutstödsutvecklare och Verksamhetsutvecklare som vill jobba med oss och skapa mervärde åt våra kunder.

Känner du igen dig själv i dessa egenskaper? 

  • Du är en samarbetsinriktad person som gillar att bygga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du är lika bekväm med att ta ett större individuellt ansvar som att ingå som en del av ett team.
  • Du är bra på att kommunicera och ser fram emot att gå in i en konsultroll.

Om svaret är ja, tror vi att du skulle trivas på Teknikhuset. Välkommen att ansöka till någon av nedan tjänster!

 

Webbutvecklare inom .Net

Som webbutvecklare hos oss ges du möjlighet att specialisera dig inom flera olika områden. Du kanske vill lära dig mer om något specifikt CMS såsom Sitecore, EPi eller Umbraco? Eller vill du hellre bli expert inom O365 eller specialisera dig som front-end utvecklare? Vi har behov inom alla områden så hos oss finns många möjligheter att utvecklas vidare.

Denna rekrytering sker i samarbete med Professionals Nord. För att läsa mer och ansöka om tjänsten går du till denna annons: Läs mer och ansök

 

BI-utvecklare

Som BI-utvecklare hos oss blir du en del av vårt specialiserade team. Vi jobbar i första hand med Microsofts teknologier men har du andra erfarenheter med dig i bagaget är dessa också relevanta. 

Vi söker en systemutvecklare som brinner för data och hur det kan användas för att förändra, förbättra och stötta verksamheter i olika beslut.

Det område du är starkast inom är SQL och databaser.

Du har några års erfarenhet inom BI-området eller inom databasutveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportvisualisering i någon form.

För att ansöka om tjänsten skickar du ett mail till jobb@teknikhuset.se senast 30/8

 

Verksamhetsutvecklare inom IT

För att möta de ökade behoven av digitalisering och förflyttningar hos våra kunder behöver vi förstärka med kompetens inom projektledning, strategi-, analys- och processarbete.

Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med att stötta våra kunder vid införande av teknik och processer tillsammans med förändrat arbetssätt. Det kan handla om förbättringsarbete, IT-styrning och förvaltning med verksamheten i fokus.

I rollen som verksamhetsutvecklare bör du ha erfarenhet av olika ramverk och metoder för IT-styrning, processer och förvaltning. Det agila arbetssättet är en naturlig del i din arbetsvardag.

Du är genuint intresserad av ledarskap, människor och kommunikation och har förmodligen arbetat som ledare i någon form under flera år. Du har en förmåga att se och förstå övergripande mål och strategier och kan översätta dessa till verksamheten.

Du har troligtvis en flerårig bakgrund inom IT-branschen och har ett starkt intresse för IT och hur det kan stödja verksamheter och processer.

För att ansöka om tjänsten skickar du ett mail till jobb@teknikhuset.se senast 30/8

 

Anna är vårt senaste tillskott inom verksamhetsutveckling

Vi är mycket stolta och glada att få presentera vår nya medarbetare Anna Wedholm! Hon kommer med massor av erfarenhet inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning och hon brinner för att skapa struktur och högkvalitativa lösningar. Ett energifyllt och starkt tillskott till oss på Teknikhuset. Välkommen Anna!

Visa fler