Mina sidor i ny skepnad!

Norra behövde modernisera medlemmarnas verktyg Mina sidor. Vi på Teknikhuset tog fram en ny lösning byggd på ny modern teknik. Resultatet blev svårslagen prestanda samt att Mina sidor nu fungerar alldeles utmärkt på mobila enheter.

Mina sidor får Norras medlemmar ett samlat grepp om sina affärer med Norra. Här hittar de dokumentation om det mesta som rör deras fastigheter och deras skogliga konton. Mina sidor håller reda på var i processen ett pågående uppdrag befinner sig, exempelvis när en avverkning är påbörjad, när de första inmätta volymerna har rapporterats in och när uppdraget är slutfört. 

 

Via Mina sidor får medlemmarna även tillgång till digitala versioner av deras skogsägarplaner. Den digitala planen ger dem en mycket god överblick över deras skogsfastighet. Bland annat kan de se alla planerade åtgärder på biståndsnivå samt information om arealer, ålder, mål- och huggningsklasser samt trädslag.

 

De främsta orsakerna till att Norra ville ta fram en ny version av Mina sidor var att de ville modernisera den tekniska plattformen, förbättra prestandan samt att man önskade att Mina sidor skulle fungera på såväl platta som smartphone.

 

iPad och smartphone med Mina sidor

 

Webbapplikationen är byggd som en så kallad "single page"-applikation byggd på ramverket Angular 2. Under projektet togs också en tjänst för autentisering baserad på OAuth2 fram. Den framtagna autentiseringstjänsten erbjuder säker inloggning både via användarnamn och lösenord men också via mobilt BankId och BankId på fil.  

 

Besök Mina sidor. Tänk dock på att du måste vara medlem i Norra Skogsägarna för att kunna logga in.

 

 

2017-06-28

Vill du veta mer?

Kontakta Andreas Lindahl, Teknisk chef.
Telefon: 070-580 15 58

E-post: andreas.lindahl@teknikhuset.se

Nu söker Teknikhuset fler medarbetare

Vill du bli kollega med Anna, Susanne och resten av vårt härliga team på Teknikhuset? Nu söker vi Webbutvecklare, Beslutstödsutvecklare och Verksamhetsutvecklare som vill jobba med oss och skapa mervärde åt våra kunder.

Känner du igen dig själv i dessa egenskaper? 

  • Du är en samarbetsinriktad person som gillar att bygga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du är lika bekväm med att ta ett större individuellt ansvar som att ingå som en del av ett team.
  • Du är bra på att kommunicera och ser fram emot att gå in i en konsultroll.

Om svaret är ja, tror vi att du skulle trivas på Teknikhuset. Välkommen att ansöka till någon av nedan tjänster!

 

Webbutvecklare inom .Net

Som webbutvecklare hos oss ges du möjlighet att specialisera dig inom flera olika områden. Du kanske vill lära dig mer om något specifikt CMS såsom Sitecore, EPi eller Umbraco? Eller vill du hellre bli expert inom O365 eller specialisera dig som front-end utvecklare? Vi har behov inom alla områden så hos oss finns många möjligheter att utvecklas vidare.

Denna rekrytering sker i samarbete med Professionals Nord. För att läsa mer och ansöka om tjänsten går du till denna annons: Läs mer och ansök

 

BI-utvecklare

Som BI-utvecklare hos oss blir du en del av vårt specialiserade team. Vi jobbar i första hand med Microsofts teknologier men har du andra erfarenheter med dig i bagaget är dessa också relevanta. 

Vi söker en systemutvecklare som brinner för data och hur det kan användas för att förändra, förbättra och stötta verksamheter i olika beslut.

Det område du är starkast inom är SQL och databaser.

Du har några års erfarenhet inom BI-området eller inom databasutveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportvisualisering i någon form.

För att ansöka om tjänsten skickar du ett mail till jobb@teknikhuset.se senast 30/8

 

Verksamhetsutvecklare inom IT

För att möta de ökade behoven av digitalisering och förflyttningar hos våra kunder behöver vi förstärka med kompetens inom projektledning, strategi-, analys- och processarbete.

Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med att stötta våra kunder vid införande av teknik och processer tillsammans med förändrat arbetssätt. Det kan handla om förbättringsarbete, IT-styrning och förvaltning med verksamheten i fokus.

I rollen som verksamhetsutvecklare bör du ha erfarenhet av olika ramverk och metoder för IT-styrning, processer och förvaltning. Det agila arbetssättet är en naturlig del i din arbetsvardag.

Du är genuint intresserad av ledarskap, människor och kommunikation och har förmodligen arbetat som ledare i någon form under flera år. Du har en förmåga att se och förstå övergripande mål och strategier och kan översätta dessa till verksamheten.

Du har troligtvis en flerårig bakgrund inom IT-branschen och har ett starkt intresse för IT och hur det kan stödja verksamheter och processer.

För att ansöka om tjänsten skickar du ett mail till jobb@teknikhuset.se senast 30/8

 

Anna är vårt senaste tillskott inom verksamhetsutveckling

Vi är mycket stolta och glada att få presentera vår nya medarbetare Anna Wedholm! Hon kommer med massor av erfarenhet inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning och hon brinner för att skapa struktur och högkvalitativa lösningar. Ett energifyllt och starkt tillskott till oss på Teknikhuset. Välkommen Anna!

Visa fler