Nu söker Teknikhuset fler medarbetare

Vill du bli kollega med Anna, Susanne och resten av vårt härliga team på Teknikhuset? Nu söker vi Webbutvecklare, Beslutstödsutvecklare och Verksamhetsutvecklare som vill jobba med oss och skapa mervärde åt våra kunder.

Känner du igen dig själv i dessa egenskaper? 

  • Du är en samarbetsinriktad person som gillar att bygga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du är lika bekväm med att ta ett större individuellt ansvar som att ingå som en del av ett team.
  • Du är bra på att kommunicera och ser fram emot att gå in i en konsultroll.

Om svaret är ja, tror vi att du skulle trivas på Teknikhuset. Välkommen att ansöka till någon av nedan tjänster!

 

Webbutvecklare inom .Net

Som webbutvecklare hos oss ges du möjlighet att specialisera dig inom flera olika områden. Du kanske vill lära dig mer om något specifikt CMS såsom Sitecore, EPi eller Umbraco? Eller vill du hellre bli expert inom O365 eller specialisera dig som front-end utvecklare? Vi har behov inom alla områden så hos oss finns många möjligheter att utvecklas vidare.

Denna rekrytering sker i samarbete med Professionals Nord. För att läsa mer och ansöka om tjänsten går du till denna annons: Läs mer och ansök

 

BI-utvecklare

Som BI-utvecklare hos oss blir du en del av vårt specialiserade team. Vi jobbar i första hand med Microsofts teknologier men har du andra erfarenheter med dig i bagaget är dessa också relevanta. 

Vi söker en systemutvecklare som brinner för data och hur det kan användas för att förändra, förbättra och stötta verksamheter i olika beslut.

Det område du är starkast inom är SQL och databaser.

Du har några års erfarenhet inom BI-området eller inom databasutveckling.

Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportvisualisering i någon form.

För att ansöka om tjänsten skickar du ett mail till jobb@teknikhuset.se senast 30/8

 

Verksamhetsutvecklare inom IT

För att möta de ökade behoven av digitalisering och förflyttningar hos våra kunder behöver vi förstärka med kompetens inom projektledning, strategi-, analys- och processarbete.

Som verksamhetsutvecklare kommer du att arbeta med att stötta våra kunder vid införande av teknik och processer tillsammans med förändrat arbetssätt. Det kan handla om förbättringsarbete, IT-styrning och förvaltning med verksamheten i fokus.

I rollen som verksamhetsutvecklare bör du ha erfarenhet av olika ramverk och metoder för IT-styrning, processer och förvaltning. Det agila arbetssättet är en naturlig del i din arbetsvardag.

Du är genuint intresserad av ledarskap, människor och kommunikation och har förmodligen arbetat som ledare i någon form under flera år. Du har en förmåga att se och förstå övergripande mål och strategier och kan översätta dessa till verksamheten.

Du har troligtvis en flerårig bakgrund inom IT-branschen och har ett starkt intresse för IT och hur det kan stödja verksamheter och processer.

För att ansöka om tjänsten skickar du ett mail till jobb@teknikhuset.se senast 30/8

 

2018-06-29

Vill du veta mer?

Kontakta Eva Lund, Projektledare och konsultansvarig.
Telefon: 070-399 93 88

E-post: eva.lund@teknikhuset.se

Anna är vårt senaste tillskott inom verksamhetsutveckling

Vi är mycket stolta och glada att få presentera vår nya medarbetare Anna Wedholm! Hon kommer med massor av erfarenhet inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning och hon brinner för att skapa struktur och högkvalitativa lösningar. Ett energifyllt och starkt tillskott till oss på Teknikhuset. Välkommen Anna!

Webbplatser för en ny generation!

Norra satsar på framtiden och arbetar därför kontinuerligt med att utveckla digitala tjänster som skapar mervärde. Som ett led i detta lanserar nu Norra, i samarbete med Teknikhuset, ett flertal nya webbplatser.

Från att tidigare ha samlat all information under en gemensam webbplats lanserar Norra nu, i samarbete med Teknikhuset, inte mindre än fyra helt nya webbplatser för sina verksamhetsområden; Norra TimberNorra SkogsskolanNorra Skogsbyrån samt Norra Skogsägarna. Målet med detta är att underlätta för medlemmar, kunder och övriga intressenter att hitta rätt information. Det långsiktiga målet är att kontinuerligt utveckla och erbjuda tillgängliga digitala tjänster samtidigt som man vill förmedla kunskap om skog och ansvarsfullt skogsägande.

Vi har många besökare på norra.se och vårt mål är att underlätta för dem att nå information både genom mobil, platta eller dator. Givetvis vill vi även förmedla fördelarna med ett aktivt privat skogsägande som är både enkelt, roligt och lönsamt, säger Ulrica Winberg-Jonsson som är kommunikationschef på Norra.

Webblösningen är byggd på Sitecore 9 och har en gemensam redaktionell bas där redaktörer på ett enkelt sätt kan publicera information så som nyheter på en eller flera webbplatser. Detta gör det smidigt för redaktörer att samtidigt publicera innehåll på flera webbplatser från ett ställe. Kontaktinformation på webbplatserna hämtas från Norras katalogtjänst vilket gör att kontaktinformationen på alltid är aktuell och endast behöver uppdateras på ett ställe.

Vad gäller Sitecore så är de en av absoluta ledarna inom programvara för upplevelsehantering vilken möjliggör kontextuell marknadsföring. Sitecore Experience Platform™ hanterar innehåll, levererar kontextuell information, automatiserar kommunikation och möjliggör personalisering. Det gör att kommunikationsavdelningen kan leverera innehåll i realtid i alla kanaler i den kontext som besökarna interagerar med just för tillfället.

Nu efter avslutat projekt och lansering vidtar arbetet med att för Norras del använda plattformen fullt ut genom att nyttja dess stöd för personalisering, nyhetsbrev, automatiserade flöden med mera.

Med Teknikhusets hjälp har vi skapat en plattform som kommer hjälpa oss att satsa på framtidens skogsbruk. Det känns toppen! avslutar Ulrica Winberg-Jonsson. 

Visa fler