Till innehållet
Bild Anders Karlsson

På gång - 03 januari 2023

Välkommen Anders!

Teknikhusets största affärsområde, webb- och systemutveckling, fortsätter att växa. Under de senaste åren har större kundkonton etablerats och för att möta förfrågan samt att ta ytterligare marknadsandelar förstärks teamet med Anders Karlsson, Strategisk projektledare.

Teknikhusets största affärsområde, webb- och systemutveckling, fortsätter att växa. Under de senaste åren har större kundkonton etablerats och för att möta förfrågan samt att ta ytterligare marknadsandelar förstärks teamet med Anders Karlsson, Strategisk projektledare. Anders har jobbat 20 år med kommunikation och reklam med fokus på digitala lösningar vilket gör att han adderar ytterligare spetskompetens till Teknikhusets laguppställning.

- Med Anders erfarenhet och bakgrund inom varumärkesrelaterade frågor kan vi vässa och stärka våra digitala lösningar och dessutom addera strategisk höjd, berättar Christer Ekholm, Affärsområdesansvarig Webb- och systemutveckling.

- Det känns inspirerande att komma till ett företag med så drivna och engagerade medarbetare samt spännande kunder och uppdrag. Jag gillar att tillsammans med våra kunder hitta tekniska lösningar som samtidigt stärker deras varumärke och hjälper dem att uppnå sina affärsmål. Och allt detta får jag arbeta med i min nya roll, säger Anders.

Anders kommer inom affärsområdet arbeta tillsammans med övriga teamleads – Patrik Lithner och Johannes Hedberg. Samtliga team har sin nisch/specialinriktning och kan tillsammans utveckla arbetssätt, driva kvalitetshöjande insatser som gynnar både företaget och Teknikhusets kunder.