Till innehållet
Anneli Edholm och Lisa Kronberg

På gång - 22 juni 2023

Växlar upp!

För att möta efterfrågan och vidareutveckla vår organisation hälsar vi Anneli Edholm välkommen till oss samtidigt som Lisa Kronberg tillträder ny tjänst på Teknikhuset.

I augusti tillträder Anneli Edholm rollen som affärsområdeschef för Beslutsstöd & Verksamhetsutveckling.

Anneli har de senaste åren arbetat med beslutsstöd och ärendehantering i hennes roll som affärsområdeschef hos tidigare arbetsgivaren Ariser. Fokus har varit att utveckla och stödja medarbetarna samt driva och säkerställa en hög kvalitet på leveransen. Anneli har lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling, framför allt inom lager, logistik och produktion. 

- Det känns spännande att få bli en del av Teknikhuset och få möjligheten att bidra med mina erfarenheter och kunskaper. Jag ser fram emot att få lära känna både personal och kunder, säger Anneli. 

Lisa Kronberg kommer tidigare från en roll som produktägare på Vattenfall Kundservice och Region Västerbotten. Att utveckla agila processer och stärka teamarbetet för en effektiv och kvalitetssäker leverans har varit i fokus. Lisa har lång erfarenhet av agilt arbete och projektledning inom både system- och processutveckling och har jobbat på Teknikhuset sedan 2021. Hon tillträder nu rollen som affärsområdeschef för Digitala arbetsplatsen. 

- Det är ett fantastiskt team som jag får möjligheten att fortsätta utveckla och jag ser fram emot att vi tillsammans kan hitta nya möjligheter att stärka affärsområdet inom den digitala arbetsplatsen, säger Lisa.

Teknikhuset fortsätter att under 2023 utveckla sina affärer och kundrelationer inom samtliga affärsområden. Redan i höst välkomnar vi fler nya medarbetare till bolaget. Intresserad? Skicka gärna in en intresseanmälan via https://teknikhuset.se/jobba-hos-oss/