Till innehållet
Till innehållet
Flowers

Välkommen till vår quiz-kalender!

Sedan mars har vi på Teknikhuset jobbat hemma på grund av pandemin. Vi kände tidigt att vi behövde träffas och umgås under lite mer lättsamma former, om än digitalt. Därför började vi quiza tillsammans varje dag och har alltså fram till nu avverkat ungefär 2000 frågor. Nu vill vi dela med oss några av våra quiz med hjälp av vår quizkalender! 

Så här går det till
Varje dag öppnas en ny lucka nedan med en länk till ett nytt quiz. Antingen väljer du svara direkt (självklart helt anonymt) eller så väljer du att Duplicera det och dela det vidare själv. För att kunna göra det behöver du dock Microsoft 365 och Forms. Om du redan är inloggad i Microsoft 365 så hamnar du då i Forms och kan redigera quizzet som du vill. Är du inte inloggad så ombeds du att logga in och när du gjort det kommer du till Forms.

Vi på Teknikhuset skänker också tio kronor för varje quizfråga vi besvarat sedan i mars, det vill säga 20 000 kr till Mind, en organisation som känns extra viktig i dessa tider då alla kanske inte har det så lätt. Vi uppmanar också alla som tar del av våra quiz att också skänka en slant till något behjärtansvärt ändamål.

God Jul och ett Gott Nytt År!
Vännerna på Teknikhuset