Baseco

Svenska Kyrkan Skellefteå Kommun

Baseco har utvidgat sitt sortiment med Baseco Fritid. Det nya sortimentet presenteras och kommuniceras ut på egen webbplats.

Uppdraget

I Sorsele finns Baseco, en av landets största golvproducenter som säljer massiva trägolv och väggpaneler av senvuxen lappländsk fura. Baseco har nyligen utvidgat sitt erbjudande med Baseco Fritid, ett antal olika modeller av lättmonterade stugor som kan användas till allt ifrån övernattning till förråd och bastu. Teknikhusets uppdrag var att utveckla en ny webbplats för den nya sortimentet. 

Processen

Initialt arbetades koncept och designskisser fram av Krux tillsammans med kunden. Vi på Teknikhuset stod för teknisk lösning och webbproduktion. Ett viktigt krav från kunden var att tillhandahålla ett flexibelt administrationsgränssnitt där de enkelt kan uppdatera nya och befintliga produkter i sortimentet.

Resultatet

Webbplatsen för Baseco Fritid inspirerar och guidas besökaren i det nya sortimentet. Man har även möjlighet att göra en inköpslista som kan postas till Baseco för prisuppgift. Besökaren kan navigera till webbplatsen, antingen via den egna URL:en www.basecofritid.se eller via portalen baseco.se där besökaren kan välja att kika på Basecos befintliga inomhussortiment eller det nya utomhussortimentet. 

Baseco fick ett lätthanterligt CMS-verktyg (Umbraco) som ger ett flexibelt stöd i uppdatering av nya produkter eller förändringar i befintligt sortiment.

Vill du veta mer?

Kontakta vår projektledare AnnaMaria Lundin på 070-324 14 25.

Eller maila till annamaria.lundin@teknikhuset.se