Intranät

För många företag och organisationer kan ett användbart och strategiskt genomtänkt intranät vara ett värdefullt verktyg på flera olika plan. Både genom att engagera medarbetarna kring gemensamma målbilder och som navet i den interna kommunikationen. Ett bra intranät ska främja samarbete och minska administration.

Teknikhusets mångåriga erfarenhet av att skapa kundanpassade intranät har gett insikter som gör att vi kan leverera lösningar som många gånger överträffar våra kunders förväntningar. Det känns naturligtvis positivt för oss på Teknikhuset. Tillsammans med dig som kund analyserar vi företagets nuvarande situation och hur intranätet kan lyfta verksamheten ytterligare.

Med utgångspunkt i faktorer som användbarhet och tillgänglighet skapar vi ett intranät som underlättar kommunikationen och ökar möjligheterna till kunskapsdelning. Målet är att bidra till allt ifrån ökad affärsnytta och effektivare processer, till smidigare samarbete och engagerade medarbetare.

Vilken typ av intranät som är det bästa varierar från företag till företag. Vi brukar använda någon av plattformarna SharePoint, EPiServer, Content Studio eller varför inte Microsoft Office 365, en molnbaserad plattform som förutom möjligheten till intranät med smarta funktioner för samarbete även erbjuder tjänster såsom mailserver, säker lagring samt kommunikation med hjälp av Skype for business. 

Vi kan guida dig för att skräddarsy den lösning som passar just din verksamhet.

Vill du veta mer?

Kontakta Projektledare, Karin Vännman på 073-339 67 22.

Eller maila till karin.vannman@teknikhuset.se