Systemutveckling

Om ditt företag behöver en skräddarsydd lösning utvecklar vi ett system eller lösning som är anpassad för din verksamhet.

Baserat på din kravbild analyserar vi möjligheterna och presenterar ett förslag som lever upp till dina förväntningar.  Eller kanske till och med överträffar.

Vanligtvis utgår vi från Microsofts .NET-plattform, och i vårt team finns specialister på allt ifrån webbgränssnitt till databaser och backend. Vi levererar alltid genomtänkta lösningar som är enkla att underhålla, bygga ut och förändra i takt med våra kunders behov. 

En annan teknik vi tycker om att jobba med är Microsofts flexibla molnplattform Azure som har stöd för ett brett urval av operativsystem, programmeringsspråk, ramverk, verktyg, databaser och tjänster. Vi kan hjälpa dig att utforma moderna appar med JavaScript, .NET, och Node.js men även med att bygga serverdelar för iOS-, Android- och Windows-enheter och du betalar endast för den kapacitet du använder.

I vårt erbjudande ingår att du som kund lugnt kan luta dig tillbaka och låta oss på Teknikhuset hantera allt ifrån kravinsamling, projektledning till arkitektur och systemutveckling. Det enda vi behöver från dig är en tydlig bild av dina ambitioner och behov.   

Vill du veta mer?

Kontakta Systemarkitekt, Magnus Lindgren på 070-688 47 62.

Eller maila till magnus.lindgren@teknikhuset.se