Till innehållet

Webbutveckling

Vi har lång erfarenhet att arbeta med lösningar i .NET och med standardprodukter som Umbraco och SharePoint Online men vi bygger även skräddarsydda löningar på moderna ramverk som exempelvis VUE.js och Angular.

Användarupplevelse 

Utifrån uppsatta mål formar vi upplevelsen som gör vardagen enklare för dina användare.
Läs mer om användareupplevelse

CMS-utveckling

Vi arbetar med plattformar som bygger på Microsoft .NET, så som Umbraco och SharePoint. Vill du hellre ha en skräddarsydd webblösning som är helt oberoende av ett webbpubliceringssystem så kan vi naturligtvis även hjälpa dig med detta. 

Bransch-specifika lösningar 

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar för kunder inom bland annat skogsnäring, industri samt för offentliga aktörer så som myndigheter och kommuner. En styrka som är värdefull för dig som kund. 

Tillgänglighet 

Vi har lång erfarenhet av att bygga tillgängliga webbplatser och bistår gärna med vår kunskap så att er webbplats kvalitetssäkras för den nya lagen om tillgänglighet.   

Sökmotoroptimering (SEO) 

På Teknikhuset eftersträvar vi att alla våra webbplatser skall vara tekniskt sökmotoroptimerade. Det innebär att vi ger era redaktörer en teknisk plattform med goda möjligheter att skapa sökmotor optimerat innehåll på ett enkelt sätt. Det omfattar allt från hur vi kodmässigt strukturerar våra webbplatser, hur vi prestanda optimerar dem till hur vi utbildar era redaktörer i hur de skall arbeta med webbplatsen. 

Kvalitetssäkring och test 

Vi tror att test är ett för smalt begrepp för att definiera kvalitet i våra projekt. Vi arbetar därför med kvalitetssäkring i samtliga led från kravställning till förvaltning. Det omfattar både stort och smått från automatiserade enhetstester till omfattande teststrategier. Våra testledare har lång erfarenhet från komplicerade projekt med höga krav på säkerhet.