Till innehållet
Teknikhuset

Sitecore

Sitecore är idag ett av världens ledande CMS-verktyg och placeras i täten på Gartners Magic Quadrant för web content management-verktyg. Vi är partners med Sitecore och kan erbjuda certifierade utvecklare med stor erfarenhet av Sitecore och hjälper dig gärna att ge dina besökare en bättre och mer personanpassad upplevelse.

Sitecore ger dig möjlighet att kommunicera via en och samma plattform till flera kanaler. Ditt innehåll sparas helt separat från presentationen, vilket medför att du kan leverera en sammanhängande upplevelse till slutkunden oavsett om du vill nå ut via webb, sociala kanaler, en mobil applikation eller tryckt broschyr. Tack vare att all data samlas på ett ställe kan dina redaktörer känna sig trygga med att de alltid har aktuell information att arbeta med.

Med Sitecore Experience platform får du möjlighet att skapa en unik och personlig upplevelse för varje besökare som kommer till din webbplats. Sitecore samlar automatiskt in data runt dina besökare från olika kanaler och matchar dessa mot en besökarprofil. Du kan sedan snabbt och enkelt anpassa vilken information som presenteras för olika grupper av besökare vid kommande besök så att varje enskild individ möts av information som upplevs relevant och intressant.

Läs mer om Sitecores placering i Gartners Magic Quadrant här.